Stichting vrij van schulden

Stichting Vrij van schulden is een stichting die zich inzet voor mensen of bedrijven met financiële problemen zoals schuldsanering, huurachterstand incassobureaus etc. Voor Stichting Vrij van schulden heeft Paginanul de huisstijl en website ontwikkeld.
Stichting Vrij van schuldenVoor dit logo wilden ze graag een gezin laten zien gekoppeld aan de boodschap dat alles uiteindelijk beter wordt. Ik heb hier het gevoel van zekerheid, vertrouwen en veiligheid aan toegevoegd. Het gezin heb ik daarom geplaatst in een huis waarboven de zon op komt.

Er is gebruik gemaakt van een subtiele schreefletter en een zachte groene kleur om de betrouwbaarheid te benadrukken. Om dynamiek aan het logo toe te voegen heeft het huis geen rechte lijnen.


Stichting Vrij van schulden

Stichting Vrij van schulden

Voor het briefpapier, de envelop en het visitekaartje stonden betrouwbaarheid, duidelijkheid en discretie voorop. Het is belangrijk dat de vorm de boodschap niet overheerst. De ontvanger is puur geinteresseerd in de boodschap en niet de presentatie daarvan. Terughoudendheid is daarom belangrijk.

Voor de website geldt hetzelfde. De website moet clean zijn en de bezoeker moet zo snel en eenvoudig mogelijk de gewenste informatie tot zich kunnen nemen. De vormgeving is daarom ook strak, to-the-point en duidelijk. Tevens moet de website ook een gevoel van zekerheid en betrouwbaarheid uitstralen. Vandaar dat het kleurpallet niet afwijkt van de bestaande huisstijl en met de toevoeging van de huiselijke achtergrond geef ik de site net dat beetje extra geborgenheid zodat de bezoeker een prettig gevoel krijgt bij de website.


Klik hier om de website te bekijken


Stichting Vrij van schulden


>

ntent -->